festivals

Je vindt ons dit jaar op meerdere festivals. Dit is wat je van ons mag verwachten daar:

MYSTICAL FANTASY FAIR

Karen:
Workshop zelf-shiatsu: (in grote tent) We gaan in deze workshop samen aan de slag; ik leer jou, en jij voert het tegelijkertijd uit, om jezelf te masseren, over een groot deel van je lijf.
Wat je leert, kan je naderhand thuis toepassen, want je hebt niets anders nodig dan je eigen handen en wat tijd. Dus geef jezelf het kado van ontspanning!
10,- euro per persoon

Workshop RELAX! : ontspanning door de combinatie van zelf-shiatsu-handmassage en oliën: Combineer het masseren van je eigen handen met shiatsu technieken met het gebruik van de juiste oliën, en je creëert een pracht van een snelle en diepe ontspanning.
De massagetechnieken die je in de workshop leert kun je later zelf blijven toepassen, advies over welke oliën voor jou het meest geschikt zijn én de oliën kan je bij mij, Karen, inwinnen.
10,- euro per persoon

Inzichtsessies: waarbij je aan de hand van een legging met inzichtskaarten tot een affirmatie komt die je vertelt hoe je met een actuele of toekomstige situatie om kan gaan. Je krijgt hier een blend, een roller, bij mee naar huis met hoogwaardige etherische oliën, die jou kan ondersteunen in jouw proces.
Wil je de inzichtskaarten zelf hebben om thuis te gebruiken, dan kan je die ter plekke bij mij bestellen, ik zorg ervoor dat ze bij jou thuis geleverd worden.
10,- euro per persoon op basis van een 1-op-1 sessie van 20 minuten. Loopt het uit dan wordt het duurder op basis van een meerprijs van 1 euro per 2 minuten.

Esther:
STROOM-sessie: massage en ademwerk
De combinatie van verschillende massage- en ademhalingstechnieken brengt je weer THUIS! in je lichaam ontspannen, heel, aanwezig,aandachtig, bewust, in vrede met wat er is in het moment.
25,- euro per 30 minuten, 1-op-1 sessie.

Tempeldans, de 4 windrichtingen

THUIS! Leidschenveen
De naam THUIS! geeft zonder omweg de missie weer: een handreiking om je weer thuis in je
eigen lichaam te brengen.
Met liefde zet Esther haar “helende handen”  en scherpe voelsprieten in tijdens een holistische massage, gecombineerd met ademwerk.
De combinatie van verschillende massage- en ademhalingstechnieken brengt je weer THUIS! in je lichaam; ontspannen, heel, aanwezig, aandachtig, bewust, in vrede met wat er is in het moment.
Een holistische massage betekent aandacht voor jou als geheel. Je wordt uitgenodigd aanwezig te zijn met alles dat er is. Je lijf weer even bewust te voelen, bewust aandachtig ‘geraakt’ te worden.
In een ademsessie mag je ervaren hoe de verbonden ademhalingstechniek je razendsnel ‘teruggooit’ in je lijf. Je wordt je heel fysiek gewaar van die delen in je systeem waar je, bewust of onbewust, tijdelijk of al langer, geen of te weinig aandacht aan hebt geschonken. Door dit weer in beweging te zetten, kun je (oude) pijn verwerken en krijgt je energiedoorstroming een instant-boost!
THUIS! is gevestigd in dezelfde ruimte als SOUL: Spirituele Ontmoeting & Uitwisseling Leidschenveen.
SOUL is een praktijk & workshopruimte die een podium biedt voor een veelheid aan activiteiten.
Ontstaan vanuit de wens om een plek te creëren waar mensen samenkomen in ontwikkeling, bewustwording, groei en verbinding.

Op het festival deelt Esther een prachtige grote tent met Karen van Wellwishing Shiatsu.
Zij bieden hier verschillende activiteiten aan. Deze kun je ter plekke reserveren.
Op de volgende sites vind je meer informatie:
Esther:
https://www.thuisinjelijf.nu/

Home


Karen:

Wishing You Well! Shiatsu

TCM en etherische oliën, een mooie combinatie!