Links en AVG

Hieronder vind je links naar websites die je mogelijk ook interessant zult vinden:

Shiatsu:

Overzicht van bij u in de buurt werkende natuurgeneeskundig werkende therapeuten (mocht u niet bij mij in de buurt wonen):
http://nwp-natuurgeneeskunde.nl/

En als er ooit eens een klacht is waar u en uw therapeut samen niet uit komen: https://www.nwp-natuurgeneeskunde.nl/klachten.asphttp://nwp-natuurgeneeskunde.nl/kab_klachten.asp

informatie omtrent de AVG en mijn dossier over toepassen van de AVG:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/zorgaanbieders-en-de-avg

* PRIVACY STATEMENT:

De AVG, wet op de privacy, is sinds 25 mei 2018 van kracht.
Deze wet regelt uw privacy en in het kader daarvan zorg ik ervoor dat ik zorgvuldig met de door u aan mij toevertrouwde gegevens omga.

Dit betekent dat de informatie die ik verzamel (zowel de voor mijn administratie verplichte gegevens zoals Naam Adres Woonplaats, als verslagen van behandelingen) door mij op een veilige plaats bewaard worden, beveiligd en “encrypted” zoals dat zo mooi heet, zodat niemand behalve ik, en mijn vervanger in tijden van ziekte, erbij kan.

Daarnaast betekent het dat ik u verzoek een document te tekenen als u voor het eerst bij mij komt. In dat document staan uw en mijn rechten en plichten. Ook staat hierin hoe u uw eigen informatie, zoals ik die verzameld heb op kan vragen en binnen wat voor termijn u dan van mij reactie mag verwachten.

Door het ondertekenen van dit document, zorgen we er samen voor dat we het tijdens de therapie kunnen hebben over waar u eigenlijk voor komt: uw welzijn!

Uw rechten als cliënt mbt uw gegevens vindt u hier en de behandelsovereenkomst vindt u hier.