Mooie receptbehandelingen

Shiatsu werkt op meerdere manieren; er bestaat een basisbehandeling, waarmee je vaak al heel veel klachten kan verhelpen, er bestaan receptbehandelingen die specifiek voor verbetering zorgen in bepaalde gevallen (denk aan aangezichtspijn bijvoorbeeld, of tinnitis, of rugpijn), en er bestaan releases, die op een nog dieper niveau werken.

Aangezien ik bijna klaar ben met mijn opleiding, zijn we nu alleen nog maar bezig met receptbehandelingen. En wat zitten daar een juweeltjes tussen!

Ik ben heel happy met de basisbehandeling en zie hoe veel goeds die al doet, maar soms zie je dat er net wat meer nodig is. En dan bieden de receptbehandelingen uitkomst.

Neem nou de behandeling van de afgelopen les; een behandeling die je in kan zetten bij mensen die zich zo sappel maken voor spannende momenten zoals examens of solliciaties, dat ze ze standaard verpesten. Dan is het toch geweldig om nu een behandeling te kunnen ondergaan, enkele keren in een paar weken tijd, naar De Dag toe, waardoor je lekker gefocussed en met gezonde stress in plaats van met overdreven stress, aan die spannende taak kan beginnen?

Denk daar aan als je met deze situatie kampt: er zijn oplossingen. Fijn he!