Online cursus, jaartraining en meer

WellWishing richt zich op twee pijlers:

1) shiatsu therapie geven en
2) begrip en kennis over de TCM voor veel meer mensen toegankelijk maken door leuke, laagdrempelige en interessante cursussen en workshops aan te bieden.

Ben je geïnteresseerd in een online opleiding, volledig zelf te doen, veel informatie, met oefeningen en opdrachten zodat je echt begrijpt waar het over gaat? Kijk dan bij //www.wellwishing.nl/product/magisch-leven-met-magisch-tcm-groen/. Deze is altijd en op ieder moment te starten. Zodra je deze gekocht hebt, krijg je binnen twee werkdagen je inloggegevens en het boek Magisch TCM wordt naar je toegestuurd.
Zodra je dit alles binnen hebt, kan je aan de slag en houdt niets je meer tegen om op eigen tempo je kennis en begrip van de elementenleer en andere aspecten van die geweldige Traditional Chinese Medicine (TCM) te vergroten. NB Deze cursus wordt door NWP geacrediteerd als bij- en nascholing.

Wil je wel met de TCM aan de slag maar dan offline?
In september begint de jaartraining weer!
Meld je aan via de mail of het contactformulier.

Verder bestaat er de versnelde cursus / opleiding elementenleer. Deze werd in mei 2022 gestart. Ben je hierin geïnteresseerd, meld je aan voor de nieuwsbrief en stuur mij een berichtje zodat ik weet dat je interesse hebt. NB Deze cursus wordt door NWP geacrediteerd als bij- en nascholing.