opleidingen en trainingen

Over verschillende onderdelen van de TCM, zoals
de elementen,
de meridianen,
Qi en
yin en yang,
op heel makkelijk toepasbare wijze leren wat die begrippen en kennis voor jou kunnen doen.                                                     
Dat is wat jij bij Wellwishing- Oliehex kan doen.

Met de digitale jaaropleiding kan je op ieder gewenst moment beginnen!!
——————AANMELDEN KAN DIRECT VIA DE MAIL; info@oliehex.nl————–

De opleiding is er in twee varianten:

1) een digitale opleiding. Je krijgt gedurende 9 maanden 2 keer per maand een les, waarbij iedere maand één onderwerp behandelt.
Zo leer je in de loop van de 9 maanden over alle bovengenoemde onderwerpen genoeg om er echt mee aan de slag te gaan voor jezelf, je omgeving en mogelijk ook in combinatie met wat je al deed, in je eigen bedrijf.

2) in persoon.
Kies voor de RealLife, dan krijg je naast de lessen via de mail,  ook 2x per maand les op lokatie.  Dit zal ergens in zoetermeer zijn,  lokatie is nog even niet bekend.
De lessen zullen dit opleidingsjaar op donderdagavonden gegeven gaan worden.
In de RL lessen is er tijd om de lessen uit de mails te bespreken,  en we gaan die lessen verdiepen door gezamenlijk met oefeningen aan de slag te gaan.
Hierdoor worden de “voor ons westerlingen” lastige andere manieren van kijken naar het leven,  sneller duidelijk.
De “real life” lessen zijn dus bedoeld als extra en niet “in plaats van” de digitale lessen!

MAAR WACHT, ER IS MEER!
 3) Er is ook nog VIP. Hierbij kies je ervoor om bij de opleiding van je keuze (dus ook mogelijk bij de alleen- digitale versie!!) ook de oliën aan te schaffen die je nodig hebt als je de tips in de opleiding op wil volgen.
De VIP heeft nóg een extra: naast de opleiding en de oliën krijg je toegang tot een aparte pagina op de wellwishing website,  waar met regelmaat nieuwe content op te vinden zal zijn,  die altijd binnen de thema’s TCM en/ of oliën zullen vallen.
Een deel van die content zal er altijd blijven staan en is bereikbaar voor je zolang je VIP blijft,  een deel zal steeds wisselen.
Het vormt hoe dan ook een interessante extra. 

De beide opleidingen zijn volledig TCM-gericht.
Per les krijg je huiswerk en ook oplossingen aangedragen.
Je kan bij de oplossingen denken aan oefeningen, houdingen, meditaties, en kruiden die kunnen helpen.

Mijn eigen uiting van het gebruik van kruiden, zijn de zeer pure etherische oliën van DoTerra. Die hoef jij niet aan te schaffen maar het mag natuurlijk wel!
Voor de jaaropleiding is het van belang dat je weet dat de oliën zéker een meerwaarde, maar géén verplicht item zijn;  er is meer dan genoeg te leren als je niet of nog niet met etherische oliën wil werken.

Echte pure etherische (of essentiële, dat is een verkeerde vertaling vanuit het engels, maar wel populair) oliën zijn in staat je op verschillende manieren te helpen, door geur en eigenschappen. Ze helpen lichaam, geest en ziel. En dat doet de TCM ook.
Voor mij zijn de oliën  een hele mooie vorm van kruiden, sterk in gebruik en makkelijk om mee te werken.
Ze zijn zeer goed toepasbaar samen met en als onderdeel van de TCM. Ik maak die combinatie dan ook veel en vaak en leer jou hier graag over.

WORKSHOPS
In het 2020 komen er weer meerdere workshops op het programma.
Deze zijn volledig los van de opleiding te volgen.
In deze workshops staan de zelf-shiatsu en de oliën centraal.
De lokatie zal afhangen van de groepsgrootte maar altijd in de directe omgeving van Zoetermeer zijn, tenzij anders vermeld.
Workshops worden zodra ze gepland staan, hier vermeld en op facebook.

KOSTEN?

Kosten van de workshops hangen af van lokatie en workshop zelf, en zullen varieren van 17,50 tot 50,- euro per persoon. De prijs staat altijd duidelijk bij de workshop vermeld.

De opleiding bestaat zoals je weet uit meerdere varianten.
Om je hier goed over in te kunnen lichten, stuur ik je bij interesse een mail met daarin de prijzen en uiteenzetting van de overeenkomsten en verschillen.

De digitale opleiding, met twee lessen per maand, kan je al volgen voor 75 euro per maand! Dat is dus maar 37,50 per les!!
De RealLife variant kost 125 euro per maand.
De VIPvariant vereist wat extra uitleg omdat er de bestelling van oliën bij komt. Dat leg ik je dus graag in de mail uit.

Please enter the security code:
security code
Security Code:
Versturen