Over kennis en coaching en workshops

WellWishing richt zich op twee pijlers:

1) shiatsu therapie geven en
2) begrip en kennis over de TCM voor veel meer mensen toegankelijk maken door leuke, laagdrempelige en interessante cursussen en workshops aan te bieden.

Ben je geïnteresseerd in een kennis en coaching, volledig zelf te doen, veel informatie, met oefeningen en opdrachten zodat je echt begrijpt waar het over gaat? Kijk dan bij //www.wellwishing.nl/product/magisch-leven-met-magisch-tcm-groen/. Deze is altijd en op ieder moment te starten. Zodra je deze gekocht hebt, krijg je binnen twee werkdagen je (eerste) mail en het boek Magisch TCM wordt naar je toegestuurd.
Zodra je dit alles binnen hebt, kan je aan de slag en houdt niets je meer tegen om op eigen tempo je kennis en begrip van de elementenleer en andere aspecten van die geweldige Traditional Chinese Medicine (TCM) te vergroten.

Los hiervan, en perfect te combineren, zijn er in de loop van het jaar steeds workshops te volgen die altijd een thema binnen de TCM hebben.

AANRADER: meld je aan voor de nieuwsbrief die gemiddeld 1 a 2 keer per maand verstuurd wordt, dan ben je altijd op de hoogte van de cursussen en workshops van WellWishing.nl !