Opleidingen en trainingen

WellWishing richt zich op twee pijlers:

1) shiatsu therapie geven en
2) begrip en kennis over de TCM voor veel meer mensen toegankelijk maken door leuke, laagdrempelige en interessante cursussen en workshops aan te bieden.

Alle workshops en cursussen vallen onder Magisch TCM. Begin hier met lezen als je dichter bij je eigen natuur wil komen.
De cursus Magisch Leven met Magisch TCM heeft een eigen pagina gekregen. Deze cursus geeft jou als leek in de TCM een goede start om zelf bezig te gaan met leven volgens (jouw eigen) natuur, en geeft de professional die vindt dat hij nog te weinig kennis heeft van de TCM, een mooie start. Je volgt deze cursus zoals jij dat wilt: óf volledig op eigen tempo online, óf door een mix van online lessen, online Q&A live-sessies, en offline workshops. Doe je mee? Hier vind je alle info en hier schrijf je in.

Workshops bij Wellwishing veranderen met enige regelmaat. Dat houdt het leuk en interessant! Houd onze fb-pagina in de gaten en de workshoppagina, en schrijf je in voor de nieuwsbrief, om als eerste op de hoogte te zijn van het nieuwe aanbod!
Fb vind je hier. De workshoppagina hier, en hier schrijf je je in voor de nieuwsbrief.

Pssst teaser Welke Type Ben Jij. Heb jij hem al aangevraagd?