Blogberichten

Stille wateren…

“Stille wateren hebben diepe gronden”

Het feit dat je aan de buitenkant niets ziet, wil niet zeggen dat er aan de binnenkant niets gebeurt.

Een plant of boom begint als klein zaadje onder de grond en heeft er al een hele reis op zitten voor het zijn kopje boven de grond uitsteekt. Een baby heeft negen maanden van hard werken op zitten voor het uit de buik komt. Een uitgewerkt plan is ooit begonnen als klein ideetje, een brainfart, in iemands hoofd.

Zo geldt het voor alle werk dat je in de Water-tijd verzet. Alle dromen, alle ideeën, alles wat je verzon, het heeft nog handjes en voetjes nodig die jij er aan zal moeten geven voor je met het idee naar buiten kan.

Zorg dat je nu je innerlijk werk verzet zodat je straks in de Hout-tijd alle energie kan steken in de echte opbouw, de echte uitvoering, het harde werk waarbij je zichtbaar bent voor anderen.

Je hebt nog een paar weken in de Watertijd. Hout klopt al op de deur.

Ben je nog niet klaar met je plan bij elkaar dromen? Ga er dan nu goed voor zitten. Stel niet langer uit. Voor je het weet zit je vol in de Hout-tijd en kom je aan dromen niet meer toe.

 

#coach #Zoetermeer #vertrouwen #elementen #5elementen #Gouda #denhaag #Rotterdam #leiden #therapeut #rotterdam #wens #mompreneur #vrouwelijkeondernemers #zuidholland #kleineondernemer #vrouwelijkeondernemer #ondernemendevrouwen #zelfstandigondernemer #kleinezelfstandige #gouda #berkelenrodenrijs #tcg #leidschenveen #nootdorp #boskoop #pijnacker #stress #mominbusiness #eigenbedrijf