thank you for choosing our airlines

“Thank you for choosing our airlines, fasten your seatbelts we’re going to be landing in a few minutes”…iets in die trant had ik nu bijna moeten horen.
Hieraan voorafgaand hadden een dag vol zenuwen – Heb ik alles? Waar is mijn paspoort? Moet ik nog wat anders meenemen?- en een veel te korte nacht moeten zitten, gevolgd door een gezellige rit samen met Mariëtte, en haar of mijn man want de een zou ons naar het vliegveld brengen. De ander zou ons dan maandag weer ophalen.

Vandaag zouden we eerst ons appartement in Rome opzoeken, even bijkomen en dan de omgeving van ons appartement verkennen en alvast naar het conventieterrein gaan om ons aan te melden. Dat zou een rij schelen en veel tijd, morgen.
Twee dagen conventie zouden volgen en nog een dag sightseeing in een stad die we allebei niet kennen maar waar iedereen van zegt dat je er heel wat langer dan een dag in kan rondzwerven.

Ach nou ja, nu hebben we een jaar extra om ons voor te bereiden, want de conventie is uiteraard verplaatst.
De stress die vooraf gegaan zou zijn, mis ik niet, de interessante conventie dagen des te meer.

Ik houd ervan om informatie tot me te nemen over onderwerpen die mij interesseren. Zo was er vorig jaar een onderzoeker die helemaal enthousiast was over de eerste resultaten van zijn onderzoeken. Als je nog niet enthousiast was, zou je het door hem wel worden! En een arts die er niet voor terugdeinst om etherische oliën in te zetten naast medicijnen en om een teveel aan medicijnen te voorkomen. Geweldig!
De verwachtingen voor de volgende conventie zijn hooggespannen, juist door de sprekers van vorige conventie.

Hoe ga je dan de tijd tot aan die volgende conventie vol maken? Want dat is nog een jaar. Eigenlijk heeft die vraag zichzelf al een tijdje geleden beantwoord.
Want informatie tot je nemen is één ding, er vervolgens wat mee doen is heel wat anders. Wat mij betreft is het extra belangrijk om er niet gewoon iéts mee te doen, maar ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen deze kennis ook kunnen krijgen en er mee kunnen gaan werken. Voor zichzelf of voor een ander.

Daarom zet ik dit jaar de volgende stap in mijn levenscarriere: ik geef les! En ik ontwikkel mijn eigen lesmateriaal.
Het boek met ondersteunende verhalen over de TCM is bijna klaar, het lesmateriaal is al lang af. De data zijn vastgelegd. Accreditatie bij alvast één van de overkoepelende beroepsorganisaties is aangevraagd en goedgekeurd voor bij- en nascholing! Waar er één over de dam is volgt de rest.
Dit betekent dat we van start kunnen!

De komende tijd wordt de website aangepast en verduidelijkt waar het om de #opleiding gaat en er gaan advertenties komen om bekendheid te geven aan de opleiding. Leuk en spannend!

Voor wie is die opleiding dan? De doelgroep is #therapeuten en #lifecoaches die graag met een #holistische basis, de #TCM willen werken. Of misschien wil jij wel leren wat je met de TCM kan om daarna te beslissen wat je met die kennis gaat doen: therapeut of coach worden of binnen je eigen gezin gebruiken?

Hoe dan ook, we gaan er vol in!
Klinkt dit als perfect voor jou? Ben jij er klaar voor om je eigen kennis en kunde te combineren met een stevige holistische basis?
Kijk dan vast op www.wellwishing.nl/opleiding of stuur mij een pb met je vraag.

Dus als ik me volgend jaar druk loop te maken over of ik wel alles ingepakt heb, en later als ik de dankwoorden van de piloot hoor, kijk ik niet alleen vooruit op een heerlijk conventieweekend, maar kijk ik ook terug op de geweldige start van deze prachtige nieuwe opleiding en de mensen die dit avontuur samen met mij aan zijn gegaan. Ben jij erbij?