Welk type ben jij?

Over sprookjesfiguren en de elementenleer, oftewel hoe je leren leuk maakt 🙂

Door een sprookjesfiguur aan de elementen uit de Chinese elementenleer te hangen, wordt een moeilijk te begrijpen systeem een stukje duidelijker. Wil je iets meer weten over de elementen en hoe jij er je voordeel mee kan doen? Wil je weten wat je valkuilen, maar ook je sterke punten zijn volgens die elementenleer? Vraag dan de gratis emailcursus aan. Door in het formulier je naam en emailadres in te vullen, krijg je de cursus van zes lessen toegestuurd. Gratis.

In dit videootje een kleine uitleg waar de vraag : welk type ben jij?” over gaat:

Stel, je hebt de keuze om een van de volgende figuren te zijn;
Een draak, een dwerg, een elf, een selkie of een centaur. Welke zou jij dan willen zijn? Klopt het figuur dat jij zou willen zijn, met de eigenschappen die het sprookjesfiguur bezit en die jij zelf bezit?

Stel, jouw hart gaat uit naar de draak. Dan kies je er onbewust voor een Leider te willen zijn. En niet zo maar eentje, nee, eentje die op hartelijke wijze en door ieder in zijn of haar eigen waarde te laten, het beste uit zijn of haar hele koninkrijk haalt.

Klik op het plaatje van het sprookjesfiguur dat jou het meeste aanspreekt en bekijk de eigenschappen die daar bij staan. Lees daarna onder de plaatjes verder.

 

Je hebt gekeken bij een of meerdere figuren. Wat zeggen de bijbehorende eigenschappen je? Passen die bij jou, bij hoe jij nu bent? Of passen ze bij hoe je zou willen zijn? Dit alleen al geeft jou informatie waar je mee kan werken.

Als je bepaald hebt welk sprookjesfiguur het beste past bij wie jij nu bent, dan weet je stiekem nog iets meer. Je weet dan nu, nog zonder dat je er verder iets over weet, welk element uit de Chinese elementenleer bij jouw Huidige Ik past.
En dat geeft weer informatie over hoe je jezelf kan helpen. Want iedereen kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken.
Maar terug naar de sprookjesfiguren; bij WellWishing hebben we aan ieder element uit de Chinese elementenleer een sprookjesfiguur gehangen, waarvan wij vinden dat dit de personificatie is van het element. Ieder element kent veel eigen waarden, zoals een emotie en een lichaamsdeel en een geur. Superinteressant allemaal! Maar vaak wel wat lastig om je weg in te vinden.

Door er een sprookjesfiguur aan te hangen wordt het allemaal wat inzichtelijker. Wil je iets meer weten over de elementen en hoe jij er je voordeel mee kan doen? Wil je weten wat je valkuilen maar ook je sterke punten zijn volgens die elementenleer? Vraag dan de gratis emailcursus aan. Door in het formulier je naam en emailadres in te vullen, krijg je de cursus van zes lessen toegestuurd. Gratis.

Wil je meer weten over de sprookjesfiguren en de elementenleer samen? Bestel dan het boek Magisch TCM, via deze website verkrijgbaar!

Dus, wil jij meer weten over welk type jij bent volgens de elementenleer?
Of je Aarde bent, of Metaal, Water, Hout of Vuur?
klik hier

 

 

 

 

 

 

 

NB Met deze inschrijving ontvang je zes mails. Een kleine GRATIS les-serie die je inzicht geeft in welk type jij bent en wat je daarmee kan.