Magisch TCM -het boek

Met sprookjes vertel je niet alleen een prachtig verhaal,  je geeft er les mee. Het idee van een sprookjes is dat je je toehoorder of lezer aan het denken zet over wat je zelf zou kunnen doen als je je in een bepaalde situatie bevindt.

Magisch TCM is hier geen uitzondering op. Het maakt de taaie,  wat lastig te volgen kennis uit de Traditional Chinese Medicine, begrijpelijk.

In plaats van “de inhiberende kwaliteiten van het element Hout” leer je over de centaur, die graag tegen de gevestigde orde aanduwt en kijkt of geldende regels nog wel nuttig zijn. In plaats van je afvragen hoe Aarde zich verhoudt tot de andere elementen, lees je over de dwerg en de manier waarop hij in de wereld staat.
Door de materie levend te maken, de karaktereigenschappen tot leven te laten komen, worden leuke verhaaltjes een bron van informatie over de elementenleer.

Als (voor)leesboek is het leuk,  als lesboek is het een geweldige steun voor je TCM opleiding.

Klik HIER om te bestellen.

 

Wil je meer weten en leren over de TCM, de Traditional Chinese Medicine?
Als het boek niet genoeg is, is het tijd voor méér. Meer kennis, meer ervaring, meer (samen) ontdekken.

WellWishing biedt regelmatig cursussen en workshops aan die je kennis over de TCM uitbreiden.
Maar wil je écht meer? Dan heb je een groter geheel nodig. Je kan dit zelf doen met de Magisch Leven opleiding . 
Wil je dit liever samen doen? Offline? Laat van je horen via info @ wellwishing.nl . Bij voldoende interesse start er een nieuwe groep Magisch Leven Offline.

KLIK HIER voor informatie over de opleiding