Prijzen

Prijzen per 1-1-2023

Afhankelijk van je keuze, kost een sessie EUR 87,50 of EUR 83,15 voor shiatsu (10rittenkaart), of je kiest voor shiatsu XL, EUR 150,-
Dit komt neer op een uurprijs van 70.- : een sessie duurt bij WellWishing ongeveer vijf kwartier, met uitloop tot anderhalf uur. Korter doe ik niet meer; negen jaar ervaring leert dat met mijn manier van aandacht en behandelen vijf kwartier heel reëel is.

Losse sessie:
Een shiatsu therapie sessie kost 87,50 euro.
Prijzen zijn voor een sessie van vijf kwartier met uitloop van een kwartier.
Een sessie duurt, inclusief gesprek vooraf en bijkomen na de behandeling, ongeveer vijf kwartier. Als de sessie beduidend langer duurt en over de anderhalf uur heen gaat, zal ik naar rato meer rekenen.
U betaalt géén extra bedrag voor de intake bij de eerste behandeling.

Rittenkaart:
Aangezien shiatsu het meeste resultaat heeft als het vaker gedaan wordt, is een abbonnementsvorm niet onlogisch.
Hoe werkt het?
Bij een acute klacht kom je vaak een keer of 6-8 in vrij korte tijd, en daarna afbouwend tot de klacht weg is. Als je inmiddels ervaren hebt wat shiatsu voor je doet, wil je mogelijk met een gemiddelde van 1x per maand blijven komen.
Je kiest voor een rittenkaart als je verwacht wel aan de tien sessies in een jaar tijd te komen.
Je betaalt in 1x en per behandeling wordt er een sessie van je kaart gestreept.

10 rittenkaart: 12 maanden geldig, EUR 831.50  (dus 83,15 per sessie)

Uitbreiding:
Er is een mogelijkheid om de shiatsu in te zetten in combinatie met kruiden-oliën op basis van de TCM (Traditional Chinese Medicine) om zo de effectiviteit van de shiatsu sterk te vergroten.
Afhankelijk van de soort behandeling, zit hier een meerprijs aan van 15 tot 30 euro per behandeling. Dit spreken we van te voren goed door zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Shiatsu XL,  EUR 150,-
Laat je eens flink verwennen!
Deze versie is beperkt beschikbaar.
Laat al je spanning uit je lijf masseren, laag voor laag voor laag voor laag…
Een sessie van twee uur in plaats van vijf kwartier, een sessie volledig gericht op loslaten van oude spanning en op het vinden van ontspanning. We trekken alles uit de kast wat je nodig hebt om die ontspanning te bereiken; technieken, oliën en meer.
Effectief heb je dezelfde opbouw als bij een gewone sessie: kwartier vooraf voor bespreken hoe het gaat, hoe je je voelt, waar je behoefte aan hebt, kwartier achteraf om bij te komen. De tijd ertussenin is effectief die van twee shiatsubehandelingen. Hiermee hebben we in totaal twee uur de tijd voor het moment van binnenstappen tot het moment dat je de deur ontspannen weer uitgaat.

 

Voor vergoedingen verwijs ik naar de aanvullende verzekering van je zorgverzekeraar, deze kan je precies vertellen wat je vergoed krijgt.
Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele misverstanden hierover of als je geen vergoeding van de verzekeraar krijgt.