Prijzen

Afhankelijk van je keuze, kost een sessie EUR 67.50, EUR 65.- of  EUR 62.50

Losse sessie:
Een shiatsu therapie sessie kost 67,50 euro.
Prijzen zijn per uur met uitloop van een kwartier. Een sessie duurt, inclusief gesprek vooraf en bijkomen na de behandeling, ongeveer een uur tot vijf kwartier. Als de sessie beduidend langer duurt dan vijf kwartier, zal ik naar rato meer rekenen.
U betaalt geen extra bedrag voor de intake bij de eerste behandeling.

Rittenkaarten:
Aangezien shiatsu het meeste resultaat heeft als het vaker gedaan wordt, is een abbonnementsvorm niet onlogisch.

Hoe werkt het?
Bij een accute klacht kom je vaak een keer of 6-8 in vrij korte tijd, terwijl als je inmiddels ervaren hebt wat shiatsu voor je doet, je meestal met een gemiddelde van 1x per maand wil komen.
Je kiest voor een rittenkaart die bij jou(w situatie) past. Je betaalt in 1x en per behandeling wordt er een sessie van je kaart gestreept. De geldigheid is afhankelijk van welke rittenkaart je uitkiest.

5 rittenkaart: 6 maanden geldig, EUR 325,-  (dus 65,- per sessie )
10 rittenkaart: 12 maanden geldig, EUR 625,- (dus 62,50 per sessie)

Uitbreiding:
Er is een mogelijkheid om de shiatsu in te zetten in combinatie met kruiden-oliën op basis van de TCM (Traditional Chinese Medicine) om zo de effectiviteit van de shiatsu sterk te vergroten.
Afhankelijk van de soort behandeling, zit hier een meerprijs aan van 15 tot 30 euro per behandeling. Dit spreken we van te voren goed door zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor vergoedingen verwijs ik naar de aanvullende verzekeringen van je zorgverzekeraar, deze kan je precies vertellen wat je vergoed krijgt.
Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele misverstanden hierover of als je geen vergoeding van de verzekeraar krijgt.