TCM Coaching

“Zo heb ik het nog nooit bekeken, weet je dat?”

“Sinds vorige week gaat het een stuk beter. Ik ben er niet de hele tijd mee bezig maar er is wel echt iets veranderd.”

“Waarom kon ik zelf niet zien dat de oplossing zo voor de hand lag?

Zo maar een greep uit de opmerkingen van mijn cliënten.

We combineren shiatsu therapie steeds vaker met een bewust ingepland extra uur voor coaching. Eerst een uur gebruiken om een probleem te bespreken, in kaart te brengen en te kijken hoe het anders kan. Daarna masseren.

Op het moment dat ik een probleem van een andere kant bekijk, als ik het indeel in herkenbare vakjes, dan blijkt het te voldoen aan keurig opgestelde regeltjes. Deze zorgen ervoor dat ik mijn gedrag kan veranderen.

Ik gebruik de Chinese elementenleer, onderdeel van de TCM, de Traditional Chinese Medicine, als manier om het probleem in stukjes op te breken en in herkenbare vakjes op te delen. De TCM kent heel goed op te volgen, duidelijke regels. Makkelijk toepasbaar. Goed te begrijpen. 

Waarom moet je dan ook nog masseren?

Iets wat we net geleerd hebben, verdwijnt niet zo maar ons systeem in. Hoe simpeler de oplossing blijkt, hoe meer moeite onze Ego heeft om het te accepteren. Het idee dat het echt zo simpel is, kan er niet in. Dat zou betekenen dat we voor niets als die tijd met een probleem rondgelopen hebben. Dat is niet zo, maar Ego heeft zo zijn eigen ideeën.

Door meteen na de coaching te masseren help je je lijf om de nieuwe ideeën versneld op te nemen.

Zonder de vooroordelen van Ego want die heeft even geen tijd. Die ligt te genieten.

Is het iets voor jou? Kan jij iets met het herindelen van je probleem en het toepassen van herkenbare en toegankelijke regels?

Maak dan een afspraak voor een intakegesprek

PS WIL JE WEL COACHING MAAR LIEVER ZELF AAN DE SLAG? Dan is Magisch Leven perfect voor jou. Klik op de link om deze te bestellen of er meer over te lezen.