Overzicht reviews

Average Rating: 4.8 stars (based on 5 ratings)

Tja, waar ik voor kwam wist ik niet, ik had een heel pijnlijk lichaam, rug, buik en hoopte dat jij me beetje verlichting kon geven en ja dat is gelukt.

Je behandelingen geven me verlichting, minder pijn en geven me ook duidelijk over de oorzaken waar ik zeker iets mee kan.

Ik ben heel blij met je en kan je aan iedereen aanbevelen ๐Ÿ˜€

Regina

Ik kwam bij Karen voor hoofdpijn, gaandeweg ook voor ontspanning en nu voor long-covid klachten. De behandeling is prettig en heeft zoveel effect, ook op langere termijn. Het geeft inzicht in waar je vastloopt en heeft mij op meerdere vlakken echt vooruit geholpen. Ik raad het iedereen aan om eens te proberen want de energie in je lijf gaat er zoveel beter door stromen! Ik kijk er elke keer weer naar uit!

Mariette van der Splinter

Ik kwam voor rust en evenwicht. Als hypersensitief persoon geef ik mezelf soms teveel weg met o.a. lichamelijke klachten als gevolg.
Bij Karen van Wellwishing kan ik zรณ ongelooflijk tot rust komen en dan de kracht in mezelf terugvinden.
De sfeer is zo verwelkomend en veilig. En Karen is een zeer bekwame therapeut.
Ik raad haar van harte aan ๐Ÿ’•.

Tineke Reuser-Taverne

Ik zie de behandelingen bij Karen als een onderhoudsbeurt voor het goed blijven functioneren van mijn lichaam. En daarbij de combinatie van lichaam en geest niet te verliezen. Natuurlijk zijn er wel eens klachten waar ze extra op kan focussen, maar het levert mij vooral veel op om met regelmaat te ontspannen en daarmee alles weer goed te laten stromen. Ik vind het fijn dat Karen daarbij ook kijkt naar dieperliggende verstoringen in de energie zoals emotionele en dat ze de tijd neemt om dat te bespreken.

Bernanda

Ik kwam voor pijn aan mijn rechter been. Nu na twee behandelingen kan ik zeggen dat het veel en veel minder is.

Heel tevreden!

Edwin