Overzicht reviews

Average Rating: 4.9 stars (based on 9 ratings)

“Mag ik je helpen” is wat Karen mij vroeg, toen wij elkaar tegen kwamen in de parkeergarage van het winkelcentrum. Ik had een zenuwbeschadiging aan mijn linkerarm.

Zo zijn wij twee keer per week begonnen met het behandelen van mijn arm. Een heftige, zware periode, maar wat ben ik blij met Karen haar vraag of zij mij mocht helpen. Nu, vele behandelingen later, kan ik mijn arm weer gebruiken en zou je niet zeggen dat deze verlamd is geweest.

Uit mijn eigen positieve ervaring kan ik zeggen. Ja, het is hard werken, het is een investering van tijd, geld en energie maar dit is het allemaal waard.

Ragnhild

In eerste instantie kwam ik nergens voor. ik had de eerste behandeling bij Karen gewonnen!
Wat een mazzel, en soms moeten de dingen lopen zoals ze lopen.
Want later bleek toch wel( en dat wist ik zelf ook wel) dat ik te kampen had met veel stress en burnoutklachten.
Karen heeft steeds goed naar me geluisterd, tips gegeven en uiteraard de shiatsubehandelingen gegeven.
Ik ben blijven “hangen” omdat de behandelingen me goed doen, ik heb er veel baat bij. Uiteindelijk heeft zij gezien dat ik stappen ben gaan zetten die mij veel goed hebben gedaan. Daar heeft haar manier van werken zeker aan bijgedragen.

Nog steeds geeft ze mij even het zetje in de juiste richting door een bepaalde manier van vragen stellen.
Ik zit absoluut beter in mijn vel nu. En om dat zo te houden, ga ik geregeld naar Karen.

Dieke Polstra

Na Corona gehad te hebben, bleef ik last houden van een stijf gevoel in mijn rug. Na een behandeling van Karen voelde dit al een stuk soepeler! Zij neemt de tijd om te horen hoe het met je gaat en welke aandachtspunten er zijn. Dan pas wordt er gemasseerd. Na de massage vertelt ze je ook wat ze heeft gevoeld en wat je er eventueel aan kan doen. Ik kan Karen dus van harte aanbevelen!

Patrick

Nu mijn leven al een tijd niet meer in rustig vaarwater zit, zijn de Shiatsu behandelingen van Karen een baken van rust en weer tot mezelf komen voor mij. Na een behandeling kan ik er weer – vanuit mijn eigen kracht – tegenaan.

Ik wens iedereen Shiatsu behandelingen van Karen toe! Dat zou de wereld goed doen.

Neta van der Gaast

Tja, waar ik voor kwam wist ik niet, ik had een heel pijnlijk lichaam, rug, buik en hoopte dat jij me beetje verlichting kon geven en ja dat is gelukt.

Je behandelingen geven me verlichting, minder pijn en geven me ook duidelijk over de oorzaken waar ik zeker iets mee kan.

Ik ben heel blij met je en kan je aan iedereen aanbevelen 😀

Regina

Ik kwam bij Karen voor hoofdpijn, gaandeweg ook voor ontspanning en nu voor long-covid klachten. De behandeling is prettig en heeft zoveel effect, ook op langere termijn. Het geeft inzicht in waar je vastloopt en heeft mij op meerdere vlakken echt vooruit geholpen. Ik raad het iedereen aan om eens te proberen want de energie in je lijf gaat er zoveel beter door stromen! Ik kijk er elke keer weer naar uit!

Mariette van der Splinter

Ik kwam voor rust en evenwicht. Als hypersensitief persoon geef ik mezelf soms teveel weg met o.a. lichamelijke klachten als gevolg.
Bij Karen van Wellwishing kan ik zó ongelooflijk tot rust komen en dan de kracht in mezelf terugvinden.
De sfeer is zo verwelkomend en veilig. En Karen is een zeer bekwame therapeut.
Ik raad haar van harte aan 💕.

Tineke Reuser-Taverne

Ik zie de behandelingen bij Karen als een onderhoudsbeurt voor het goed blijven functioneren van mijn lichaam. En daarbij de combinatie van lichaam en geest niet te verliezen. Natuurlijk zijn er wel eens klachten waar ze extra op kan focussen, maar het levert mij vooral veel op om met regelmaat te ontspannen en daarmee alles weer goed te laten stromen. Ik vind het fijn dat Karen daarbij ook kijkt naar dieperliggende verstoringen in de energie zoals emotionele en dat ze de tijd neemt om dat te bespreken.

Bernanda

Ik kwam voor pijn aan mijn rechter been. Nu na twee behandelingen kan ik zeggen dat het veel en veel minder is.

Heel tevreden!

Edwin