Nieuwsbrief maart en lente

De lente zit stevig in mijn bol, wat wil ik je daar graag méér over vertellen!! Dus hier komt ie

… tromgeroffel…

Word ik toch “zo maar” gevraagd om op een congres te komen spreken!

Wel potjandorie hoe leuk is dit?!?
Ik bubbel er helemaal van, zo leuk vind ik dat.

Moet je je voorstellen. Je begint met veel lezen. Zelfstudie doen op een onderwerp dat je mateloos interesseert , de Traditional Chinese Medicine.
Dan ga je workshops (5 maart) en cursusdagen (juni) organiseren omdat je merkt dat veel meer mensen geïnteresseerd zijn in dat wat jij uit hebt lopen zoeken. Vervolgens ga je nog een stap verder en ga je zelf verhalen schrijven waarin de verschillende aspecten van deze pittige leerstof vanzelf meer gaan leven en duidelijker worden, het wordt er echt makkelijker te begrijpen door!
En dan… mag je ineens voor allemaal professionals gaan staan!

Dit is een typisch gevalletje van “ik wist niet dat ik dit op mijn wensenlijst had staan maar de wens komt nu wel mooi uit!”

Lees verder op deze link . Hierin vind je ook alle info over de komende workshops em cursussen!