Blogberichten

Welk Type?

Een vriendin zei mij jaren geleden al dat ze mij zag als een vortex. Een kracht die je even meesleurt en je verderop weer loslaat om je eigen weg te vervolgen. Of opnieuw in de vortex te stappen als je dat wilt.

Ik wist toen niet zo goed wat ik daarvan moest denken.

Nu weet ik dat wel.

Doordat ik zelf steeds vrolijk doorga met dingen leren, en een grote drang heb om het geleerde weer verder te verspreiden oftewel aan jou aan te leren, sleur ik je graag steeds een stukje mee op mijn ontdekkingsreis.

Het is aan jou of je dat een keer leuk vind of iedere keer.

Neem nou het onderwerp van deze maand. Welk Type Ben Jij? Echt een geweldig thema! Ik kan er uren met je over bezig zijn. Uitzoeken welk type je bent is één ding, maar weten wat je eraan hebt om dit te weten is net zo belangrijk. Meer weten over alle vijf de typen helpt je nog veel verder. 

Het is zoals met alles uit de Chinese elementenleer, je kan er al iets mee als je weinig weet, en je kan er nog veel meer meer als je meer weet. Magisch toch gewoon?!

Dus dat is het thema van deze maand. De vijf typen, zoals ook beschreven in het boek Magisch TCM. We gaan ze bekijken. We gaan ze beleven. We gaan zien wat ze ons te bieden hebben.

Meer info en aanmelden via de website onder groepswerk of via de email.

 

 

 

 

#elementenleer #chineseelementen #sprookjes #laagdrempelig #uitgelegd #karakter #zelfkennis #spiritueel #boekenweek