Workshops 2021

In de lente en zomer van 2021 kan je verschillende workshops volgen bij WellWishing.
We gaan uit van kleine groepjes. Je kan kiezen om de workshop alleen te komen doen of met zijn tweeën, of je kiest voor een groepje van vier.

-> Kies je ervoor om in je eentje te komen? Dan heb je alle voordelen van een les met alle aandacht voor jou.
-> Kom je met zijn tweeën dan ben je nog steeds verzekerd van veel aandacht per persoon, maar aangezien je de kosten deelt, ben je wel goedkoper uit.
NB. Deze optie is op basis van aanmelden met zijn tweeën. Je zit niet met een vreemde in deze workshop.
-> Sommige workshops kunnen ook met zijn vieren. Dan passen we nog wel in de blokhut – niet onbelangrijk- maar je bent onderdeel van een kleine groep. Soms werkt het lekkerder om iets nieuws aan te leren zonder dat de ogen volledig op jou gericht zijn. Dan is dit fijner.

Wil je aan de slag met een workshop? Neem dan een kijkje bij het overzicht. Spreek die goede vriendin aan en maak gezamenlijk een afspraak bij mij, kom alleen of meld je aan voor een workshop voor vier personen.

Het overzicht, de workshops:

Zelfshiatsu:

Een workshop met praktische invulling. Onder mijn begeleiding ga je jezelf masseren. We plannen hier twee uur voor in, zodat je niet alleen de tijd hebt om jezelf helemaal en grondig te masseren, maar ook om bij te komen naderhand en om vragen te stellen die tijdens of na de massage bij je opkwamen.

1-op-1     € 75.-
1-op-2     € 37.50 per persoon. Je meldt je met zijn tweeën aan voor deze variant.

Bel/mail/app voor een afspraak; deze workshop staat niet vast ingepland

Handmassage met olie:

Veel mensen onderschatten de ontspanning die je bereikt door simpelweg alleen je handen te masseren. Zeker als je dit combineert met hoogwaardige etherische oliën, bereik je een diepe ontspanning. Als je de techniek eenmaal beheerst, kan je het overal inzetten omdat je er niet voor hoeft te liggen.
De oliën die we gebruiken heb ik. Voor degene die daarin geïnteresseerd is, heb ik na de workshop een aanbieding om de oliën zelf in huis te krijgen.
Trek ongeveer vijf kwartier uit voor deze workshop, of anderhalf uur als we met zijn vieren zijn.

1-op-1                 € 67.50
1-op-2                 € 35.-  per persoon
1-op-4                  € 19.50 per persoon

1-op-1 en 1-op-2: Bel/mail/app voor een afspraak; deze workshop staat niet vast ingepland
1-op-4 : de bekende data staan vermeld bij de uitleg of in de winkel.

Kennismaking met de vijf elementen

In deze workshop gaan we aan de slag met alle vijf de elementen. Door middel van een meditatie, een oefening en een opdracht, ga je aan de slag met een onderwerp dat je voor jou op dit moment de aandacht vraagt. We betrekken alle vijf de elementen hierbij.
We hebben drie uur de tijd voor deze workshop. Deze variant gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Dit hebben we ook wel nodig om alles goed op te zetten en af te ronden.

1-op-1   € 125.-
1-op-2   € 62.50 per persoon
1-op-4   € 32.50 per persoon

1-op-1 en 1-op-2: Bel/mail/app voor een afspraak; deze workshop staat niet vast ingepland.
1-op-4 : de bekende data staan vermeld bij de uitleg of in de winkel. Deze variant gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Workshopreeks de vijf elementen

Wil je met de vijf elementen werken? Dan is het fijn om voor ieder element eens apart de tijd te nemen. Dat is wat we doen in deze workshopserie. In iedere workshop staat een element centraal. Het zijn geen lessen in “wat hoort er allemaal bij”, het is een praktische kennismaking met aspecten van ieder element.
We nemen twee uur de tijd per workshop.

Prijs is per workshop. In de shop betaal je in 1x voor de reeks. Ze worden in overleg ingepland als je voor de 1-op-1 of 1-op-2 mogelijkheid kiest.

1-op-1     € 75.-
1-op-2     € 37.50 per persoon
1-op-4    € 19.50 per persoon

1-op-1 en 1-op-2: Bel/mail/app voor een afspraak; deze workshop staat niet vast ingepland
1-op-4 : de bekende data staan vermeld bij de uitleg of in de winkel. Deze variant gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.