Labyrint lopen

Iedere maand een labyrint lopen.

Iedere maand inzichten opdoen.

Iedere maand mensen meenemen op reis door hun eigen labyrint zodat ze hun eigen inzichten op kunnen doen.

De keltische spiraal, het labyrint, een doolhof… ze zijn paden naar je eigen binnenwereld of paden naar andere werelden.
Door in een meditatieve staat het pad van buiten naar binnen en weer terug te lopen, kan je vraagstukken verhelderen en inzichten krijgen die je anders ontgaan.

Dit is mijn voornemen voor 2024 en we zijn meteen goed begonnen!

 

Ondanks koud weer en veel wind hebben we het eerste labyrint voltooid.
Op 25 februari volgt de tweede:

Ik neem je dan mee in de koude winter/Waterwereld die energetisch al zijn eerst ‘shift’ naar het volgende element begint te maken. We bereiden ons voor aan de hand van de energie die heerst en de energie die komt. Doe je mee?

 

“Ik voel me super opgelucht, heerlijk en geaard.”

“Ik vond het heerlijk om mee te doen. De wind gaf frisheid maar het samenzijn was warm. Het lopen gaf mooie inzichten en voelde heel veilig om te doen. Het is een prachtige lokatie! Dankjewel voor je warmte en begeleiding en het vinden van deze magische plek!”

-ervaringen van deelnemers in januari

Het is inmiddels een paar dagen later. We zijn ontdooid – ja het was kkkkoudddd- en de inzichten zijn een beetje geland.
Wat was het fijn! En mooi.
Ieder liep zijn, of liever in dit geval haar, eigen pad. Met de steun en aandacht van de anderen kon ieder op haar eigen moment haar pad naar binnen volgen. De inzichten vlogen om onze oren.
Daarna werden we verwend door Kiki’s warme cacao, wat een traktatie.
Het lopen van labyrint is een reis, dat hebben deze dames ervaren.
Wil jij dat ook? Op 25 februari is de volgende.

Januari:

Labyrinten. Er zijn weer nogal wat. Ik loop het liefst de meest eenvoudige,  die eigenlijk simpelweg als spiraal naar het midden beweegt. Een mooie uitbreiding daarop is degene die hieronder als de classical chakra vyuha beschreven staat: die beweegt eerst even naar buiten waar je al ballast nog even af kan geven,  en dan pas naar binnen.
De classical rond from seed is degene die ik op festivals het best tegenkom. Ook die loopt fijn.
Op 21 januari kan je de spiraal of de  classical chakra vyuha verwachten.